Helpie FAQ

[helpie_notices group_id=’8’/]

 • Mijn kind is 4, 5, 6 of 7(½) jaar, wat zijn de mogelijkheden?
  Ik werk met kinderen vanaf 8 jaar. Op deze leeftijd is de expertise van Blauwe Aap afgestemd. Natuurlijk kan je kind 'vroeger' zijn in de ontwikkeling. De ervaring leert echter dat het traject bij Blauwe Aap toch minder goed aansluit. Ik krijg dagelijks veel vragen over jongere kinderen. Om mijn tijd goed te kunnen focussen op mijn doelgroep, kan ik je helaas niet helpen met advies, tips of doorverwijzing als je kind jonger dan 8 jaar is.
 • Ik wil mijn kind aanmelden voor een Rots & Water Training
  Rots & Water Training wordt door Blauwe Aap niet meer aangeboden. Enkele basiselementen van Rots & Water zijn geïntegreerd in een coachingstraject gericht op weerbaarheid- maar dit is geen volledige training omdat ik ook andere elementen zoals mind set, visualisatie en creativiteit inzet. Dit zorgt voor een complete weerbaarheidstraining. Ik vertel je hier graag meer over! Vind anders een erkende Rots & Water Training bij de Rots & Water organisatie: GADAKU Instituut.
 • Werk je alleen met hoogsensitieve (HSP) kinderen?

  Er zijn speciale trajecten voor hoogsensitieve kinderen en hun ouders/verzorgers. Maar ook niet hoogsensitieve kinderen (vanaf 8 jaar en ouder) zijn natuurlijk van harte welkom bij Blauwe Aap!

 • Wat zijn de kosten en wordt het vergoed?
  De kosten vind je op de tarievenpagina. Coaching & training wordt niet vergoed door zorgverzekeraars of PGB's.