Over Blauwe Aap

Chantal van Weezel
Blauwe Aap, gestart in 2013, is de praktijk van Chantal van Weezel (43).
Bij Blauwe Aap leert jouw kind zichzelf beter kennen en ontwikkelt het meer zelfvertrouwen en weerbaarheid. Ik ben gespecialiseerd in coaching van hoogsensitieve kinderen en ouders (HSP) en Mind Eye Power (meer rust en balans in hoofd en lijf). Je wordt gecoacht in een rustige, veilige setting met optimale persoonlijke aandacht. Ook geef ik op verzoek lezingen over hoogsensitiviteit. Ik heb 16 jaar professionele coaching & training ervaring met alle leeftijden.

Achtergrond 
Ik ben zelfstandig HBO Sociaal Pedagogisch Hulpverlener (1999), opgeleid om hulp te verlenen aan kinderen, jongeren en volwassenen. Daarnaast post-HBO ‘Coach Kinderbrein & Bewegen’, Mind Eye Power practitioner en Rots & Water-trainer.
Ik hou van de puurheid van kinderen en maak contact met hen vanuit mijn hart. Zonder oordeel en vanuit rust, waardoor kinderen zich snel op hun gemak voelen. Voorheen werkte ik jarenlang in loondienst met kinderen en jongeren als sociaal werker kinderen, sociaal cultureel werker, jongerenopbouwwerker, adviseur jeugdbeleid, jongereninformatie & voorlichting en kinderopvang. 

Motto: Everybody is a genius! (iedereen heeft een talent) 
Ik geloof dat ieder kind mogelijkheden heeft. Los van afkomst of achtergrond. Ieder kind heeft een talent waarin het moeiteloos floreert. En dat hoeft niet alleen een “hoofd”-talent te zijn zoals intelligentie. Denk ook aan vrolijkheid, sportiviteit, zorgzaamheid, wilskracht, kunstzinnigheid, rust, handigheid of humor. Het is belangrijk de de aard van jouw kind te erkennen en respecteren. Oftewel: je kunt niet verwachten, dat een vis in een boom klimt!  

 

 

 

 Waarom kiezen voor Blauwe Aap?

  • kleinschalige, persoonlijke praktijk, optimale individuele aandacht
  • HBO SPH opgeleid (vakken o.a. ontwikkelingspsychologie, pedagogiek, methodiek, psychologie en psychopathalogie)
  • jarenlange werkervaring met kinderen (en volwassenen)
  • gespecialiseerd in HSP (hoogsensitiviteit)
  • kwaliteit en diepgang
  • coaching ook voor volwassenen
  • lees de recensies van kinderen & ouders

Wat betekent ‘Blauwe Aap’?
De ‘Blauwe Aap’ staat symbool voor de humor en speelsheid van kinderen. Hij/zij helpt om (weer) te leven als een vrolijk kind, spontaan in balans! Het archetype komt uit de Maya-astrologie.  

Deskundigheidsbevordering 
Ik werk continue aan mijn eigen bijscholing door het volgen van nieuwe trainingen, congressen, een coach voor mezelf, het lezen van vakliteratuur en een intervisiegroep met vakgenoten uit de regio Amersfoort. 

Blauwe Aap – Coaching & Training – Spontaan in balans! │Daam Fockemalaan 22, 3818 KG Amersfoort │ Tel. 06-28250800 │ Openingstijd: woensdag 10.00-17.30 uur │ KvK: 57429685