Over Blauwe Aap

Chantal van Weezel
Chantal van Weezel

Blauwe Aap Coaching & Training is de praktijk van Chantal van Weezel, zelfstandig Sociaal Pedagogisch Hulpverlener (Haagse Hogeschool, 1999) en coach/trainer, opgeleid om hulp te verlenen aan kinderen, jongeren en volwassenen. Daarnaast ben ik gecertificeerd Rots & Water-trainer met een extra specialisatie in meisjes en vrouwen. Vanaf 2005 werk ik met kinderen en volwassenen in mijn eigen praktijk.

Ik hou van de puurheid van kinderen en maak contact met hen vanuit mijn hart. Zonder oordeel en vanuit rust, waardoor kinderen zich snel op hun gemak voelen. Naast mijn eigen praktijk heb ik 15 jaar gewerkt met kinderen en jongeren als sociaal werker kinderen, sociaal cultureel werker, jongerenopbouwwerker, adviseur jeugdbeleid, jongereninformatie & voorlichting en kinderopvang. In Canada deed ik onderzoek naar laaggeletterdheid onder kinderen en jongeren en gaf ik voorlichting over het belang van goed kunnen lezen en schrijven.

Mijn motto: Everybody is a genius! (iedereen heeft een talent) 
Ik geloof in éénheid in verscheidenheid. Ieder kind is anders en heeft mogelijkheden, los van afkomst of achtergrond.
En ieder kind heeft een persoonlijke kracht of talent waarin het moeiteloos floreert. Het is daarbij belangrijk aan te sluiten bij de aard van het kind. Oftewel: je kunt niet verwachten, dat een vis in een boom klimt! 😉 Ik begeleid kinderen graag om zichzelf op speelse wijze te leren kennen en te versterken. Ieder kind dat Blauwe Aap verlaat met een big smile en weer beter in het vel, raakt me diep in mijn hart.

Blauwe Aap?!
Het archetype ‘Blauwe Aap’ komt uit de Maya-astrologie. Hij/zij staat symbool voor de natuurlijkheid, onschuld en speelsheid van kinderen.
De Blauwe Aap helpt om weer te leven als een vrij en vrolijk kind, spontaan in balans en naar je natuur.

Deskundigheidsbevordering 
Ik werk continue aan mijn eigen bijscholing door het volgen van nieuwe trainingen, congressen, een eigen coach, het lezen van vakliteratuur en een intervisiegroep met vakgenoten uit de regio Amersfoort. Naar deze collega’s wijs ik ook met vertrouwen door als mijn agenda vol zit. 
Voor meer informatie over de aard van de aangeboden diensten zie de Algemene Voorwaarden

 

Blauwe Aap – Coaching & Training – Spontaan in balans! │Hazepad 56 │3766 JV │ Soest │Centrum de Linde – Jachtlaan 15 │ 3721 CA │Bilthoven │ KvK: 57429685