Rots & Water Training

Je kind oefent in een Rots & Water Training met: 

✓  Stevig in je schoenen staan: je kracht voelen, een sterk en rustig anker in je lijf

✓ Je grenzen voelen en duidelijk durven aangeven, nee zeggen  ✓ Ontspannen in het moment

✓ Voelen wat je wel en wat je niet wilt, opkomen voor jezelf
✓ Keuzes maken
✓ Negeren en ombuigen van uitdagend (pest)gedrag van een and
er 

Sportieve weerbaarheidstraining  

Rots & Water is een speelse en sportieve weerbaarheidstraining. Je kind wordt zich bewust van de eigen kracht en mogelijkheden. En het vermogen om met andere mensen samen te leren spelen, werken en leven.  Je kind oefent op een speelse manier om zo sterk als een rots of zo soepel als water te zijn. Het wordt zich er zo van bewust dat je altijd zelf een keuze hebt, in hoe je op iemand anders reageert. Reageer ik meegaand, sociaal en flexibel (net zoals water), of stel ik een harde grens en kom ik zelfverzekerd goed voor mijzelf op (net zoals een rots)? Wanneer is een waterhouding van toepassing, wanneer rots? En... hoe doe je dat?

Betere sociale vaardigheden, minder gepest

Dit zijn de doelstellingen van Rots & Water. Rots & Water is een bewezen effectieve anti pest methodiek. Door de oefeningen ervaart het kind aan den lijve wat de eigen emoties, lichaam en gedachten doen, zodat het meer controle ervaart over wat er gebeurt. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen. In de laatste les wordt de training afgerond met het doorslaan van een houten plankje met de blote vuist. 

Individuele Rots & Water Training

Blauwe Aap heeft geen groepstraining maar alleen 1 op 1 Rots & Water Training (8+). Naar wens met of zonder ouders. Je kind wordt in alle rust en aandacht gecoacht op zijn of haar leerdoelen. Zo kan het in het eigen tempo de oefeningen eigen maken. Goed voor ieder kind en speciaal voor hoogsensitieve kinderen. Ouders ontvangen na iedere les een e-mail met met verslagje en de thuisoefening. 's Zomers trainen we bij mooi weer lekker buiten op het grote grasveld.

Belangrijk: ook thuis oefenen

Rots & Water Training heeft alleen zin als jij en je kind ook zelf thuis en op school oefenen. Dit betekent de tijd en discipline hebben om naast de lessen ook dagelijks zo’n 5 tot minuutjes samen te oefenen. Zonder te oefenen is het resultaat van deze training miniem en heeft het geen zin om deze te volgen.

Rots & Water Certificaat

Je kind ontvangt na deelname aan de training een officieel Rots & Water certificaat. Blauwe Aap is geaccrediteerd door het Rots & Water Gadaku Instituut.

 

Blauwe Aap - Coaching & Training – Spontaan in balans! │Daam Fockemalaan 22, 3818 KG Amersfoort │ Tel. 06-28250800 │ Openingstijden: dinsdag, woensdag & donderdag 10.00-17.30 uur │ KvK: 57429685