Veelgestelde vragen

* Wat is de Corona preventie in de praktijk?
Antwoord: Kijk op deze pagina

* Ik wil mijn kind graag aanmelden voor een Rots & Water Training in een groep
Antwoord: Blauwe Aap geeft alleen individuele coaching en Rots & Water Training, naar wens met of zonder ouders. Kijk voor andere aanbieders in een groep bij de officiële Rots & Water organisatie, het GADAKU Instituut.

* Mijn kind is 4, 5, 6 of 7(½) jaar, wat zijn de mogelijkheden?
Antwoord: Ik werk met kinderen vanaf 8 jaar. Dit heeft te maken met de ontwikkelingsfase van kinderen op sociaal, emotioneel en neurologisch vlak vanaf 8-jarige leeftijd. Op deze leeftijd zijn de methodieken van Blauwe Aap afgestemd. Natuurlijk kan een kind ‘vroeger’ in zijn of haar ontwikkeling zijn. De ervaring leert echter dat het traject uiteindelijk toch minder goed aansluit. Aanmelden onder de 8 jaar is daarom niet mogelijk. Is je kind tussen de 4 en 8 jaar en zoek je een weerbaarheidstraining, google dan eens op Kiezel & Druppel Training. Dit is het kleine broertje van Rots & Water Training.

* Wat zijn de kosten en wordt het vergoed?
Antwoord: De kosten vind je op de tarievenpagina. De coaching & training wordt niet vergoed door zorgverzekeraars of PGB’s.

* Hoe vaak zijn de lessen/sessies?
Antwoord: Dat hangt van het gekozen traject af en bespreken we samen in het intakegesprek. Alle mogelijkheden vind je hier.

Blauwe Aap – Coaching & Training – Spontaan in balans! │Daam Fockemalaan 22, 3818 KG Amersfoort │ Tel. 06-28250800 │ Openingstijden: dinsdag, woensdag & donderdag 10.00-17.30 uur │ KvK: 57429685