Veelgestelde vragen

* Werk je alleen met hoogsensitieve (HSP) kinderen?
Antwoord: Er zijn speciale trajecten voor hoogsensitieve kinderen en hun ouders/verzorgers. Maar ook niet hoogsensitieve kinderen (vanaf 8 jaar en ouder) zijn van harte welkom bij Blauwe Aap!

* Mijn kind is 4, 5, 6 of 7(½) jaar, wat zijn de mogelijkheden?
Antwoord: Ik werk met kinderen vanaf 8 jaar. Op deze leeftijd is de expertise van Blauwe Aap afgestemd. Natuurlijk kan je kind 'vroeger' zijn in zijn of haar ontwikkeling. De ervaring leert echter dat het traject bij Blauwe Aap minder goed aansluit. Ik krijg dagelijks veel vragen over jongere kinderen. Om mijn tijd goed te kunnen focussen op mijn doelgroep, kan ik je helaas niet helpen met advies, tips of doorverwijzing als je kind jonger is. Vraag advies aan bijvoorbeeld school, je huisarts of kennissen met goede ervaringen met een bepaalde coach voor jongere kinderen.

* Welke groepstraining is geschikt voor mijn kind?
Antwoord: Blauwe Aap geeft alleen individuele coaching & training.
 
* Ik wil mijn kind aanmelden voor een Rots & Water Training
Antwoord: Rots & Water Training wordt door Blauwe Aap niet meer aangeboden. Enkele basiselementen van Rots & Water zijn geïntegreerd in een coachingstraject gericht op weerbaarheid- maar dit is geen volledige training omdat ik ook andere elementen zoals mind set, visualisatie en creativiteit inzet. Dit zorgt voor een complete weerbaarheidstraining. Vind een Rots & Water Training bij de Rots & Water organisatie: GADAKU Instituut.
 
* Wat zijn de kosten en wordt het vergoed?
Antwoord: De kosten vind je op de tarievenpagina. Coaching & training wordt niet vergoed door zorgverzekeraars of PGB's.

* Hoe vaak zijn de lessen/sessies?
Antwoord: Dat hangt van het gekozen traject af en bespreken we samen in het intakegesprek. Alle mogelijkheden vind je hier.

 
Blauwe Aap - Coaching & Training – Spontaan in balans! │Daam Fockemalaan 22, 3818 KG Amersfoort │ Tel. 06-28250800 │ Openingstijd: woensdag 10.00-17.30 uur │ KvK: 57429685