Veelgestelde vragen

* Wat is de Corona preventie in de praktijk?
Antwoord: Kijk op deze pagina

* Werk je alleen met hoogsensitieve kinderen?
Antwoord: nee, zeker niet! Er zijn speciale trajecten voor hoogsensitieve kinderen. Maar ieder kind tussen de 8-14 jaar is van harte welkom bij Blauwe Aap. Lees verder

* Ik wil mijn kind graag aanmelden voor een Rots & Water Training 
Antwoord: Rots & Water Training wordt door Blauwe Aap niet meer aangeboden. Enkele elementen van Rots & Water zijn geintegreerd in het coachingstraject echter dit is geen volledige training. Voor Rots & Water Training verwijs ik je door naar andere bevoegde aanbieders. Deze staan vermeld op de website van de officiële Rots & Water organisatie, het GADAKU Instituut.

* Mijn kind is 4, 5, 6 of 7(½) jaar, wat zijn de mogelijkheden?
Antwoord: Ik werk met kinderen vanaf 8 jaar. Dit heeft te maken met de ontwikkelingsfase van kinderen op sociaal, emotioneel en neurologisch vlak vanaf 8-jarige leeftijd. Op deze leeftijd zijn de methodieken van Blauwe Aap afgestemd. Natuurlijk kan een kind 'vroeger' in zijn of haar ontwikkeling zijn. De ervaring leert echter dat het traject uiteindelijk toch minder goed aansluit. Aanmelden onder de 8 jaar is daarom niet mogelijk.

* Wat zijn de kosten en wordt het vergoed?
Antwoord: De kosten vind je op de tarievenpagina. De coaching & training wordt niet vergoed door zorgverzekeraars of PGB's.

* Hoe vaak zijn de lessen/sessies?
Antwoord: Dat hangt van het gekozen traject af en bespreken we samen in het intakegesprek. Alle mogelijkheden vind je hier.

Blauwe Aap - Coaching & Training – Spontaan in balans! │Daam Fockemalaan 22, 3818 KG Amersfoort │ Tel. 06-28250800 │ Openingstijd: woensdag 10.00-17.30 uur │ KvK: 57429685