Coaching voor volwassenen

En hoe gaat het met jou?

In onze samenleving staan we voortdurend onder invloed van een grote hoeveelheid indrukken en prikkels. En raken daar zelfs aan gewend. Maar in de nasleep van de Corona pandemie, de oorlog in Europa en velerlei verschillende crises, staat het leven helemaal op de kop. Ons lichaam en onze geest moeten daar heel hard voor werken. Het verkeert bijna permanent in een staat van crisis, verdediging en stress, wat onherroepelijk leidt tot fysieke en emotionele spanning en een onvermogen om een vervullend leven te leiden.

Gevoel van vrijheid en blijheid

In combinatie met de vaak intensieve zorg voor kinderen en een veeleisende baan lijkt er nooit rust te zijn, nooit tijd om te doen wat je eigenlijk had gewild in je leven. We raken steeds voller met onderbewuste emotionele blokkades, onverwerkte emoties en beperkende overtuigingen die ons beheersen. De weerslag zien we in onze relaties, ons gevoel van eigenwaarde en de mate waarin we nog een gevoel van vrijheid en blijheid kunnen ervaren. Al onze prestaties op elk terrein van ons leven worden hierdoor teruggehouden.

Potentieel

Er ligt een enorm potentieel van voldoening, gezondheid en geluk in het kunnen omkeren van die situatie. We merken dat we er maar niet in slagen om dat blijvend voor elkaar te krijgen. In een personal coachingstraject lukt dit wel.

Naast kinderen coach ik ook volwassenen. Met 18 jaar professionele coachingservaring kom ik snel tot de kern en kan ik je een efficiƫnt en effectief coachingstraject aanbieden. Regelmatig financiert een werkgever jouw coachingstraject. Neem contact op voor de mogelijkheden.