Volwassenen coaching

Coaching voor volwassenen: lekker in je vel als bezige bij!

honeybee-24633_1280In onze samenleving staan we voortdurend onder invloed van een grote hoeveelheid indrukken en impulsen en raken daar zelfs aan gewend.
Ons biologische systeem moet daar heel hard voor werken. Het verkeert bijna permanent in een staat van verdediging en stress, wat onherroepelijk leidt tot fysieke en emotionele spanning en een onvermogen om een vervullend leven te leiden.

In combinatie met de zorg voor kinderen en een veeleisende baan lijkt er nooit rust te zijn, nooit tijd om te doen wat je eigenlijk had gewild in je leven. We raken steeds voller met onderbewuste emotionele blokkades, onverwerkte emoties en beperkende overtuigingen die ons beheersen. De weerslag zien we in onze relaties, ons gevoel van eigenwaarde en de mate waarin we nog een gevoel van vrijheid en blijheid kunnen ervaren. Al onze prestaties op elk terrein van ons leven worden hierdoor teruggehouden. Er ligt een enorm potentieel van voldoening, gezondheid en geluk in het kunnen omkeren van die situatie. We merken dat we er maar niet in slagen om dat blijvend voor elkaar te krijgen.

Effortless Coaching is een manier om mensen te helpen een moeiteloos en vervullend leven te leiden, vrij van frustraties, blokkades en klachten. Geen gemakzuchtig leven, maar een leven vol van positieve energie, waarin het moeiteloos gaat, met plezier en inspiratie. Een leven van voldoening en vervulling, ongeacht uitdagende omstandigheden, dat is wat we onder moeiteloos verstaan. Standaard onderdeel van ieder coachingtraject is het aanleren van Hartcoherentie: een effectieve ontspanningstechniek. Interesse? Ik begeleid je graag. Lees verder

Ook voor coaching & training bij hooggevoeligheid/hoogsensitiviteit (HSP coach Bilthoven, Soest en Amersfoort).

 

Blauwe Aap – Coaching & Training – Spontaan in balans! │Daam Fockemalaan 22 │3818 KG Amersfoort │KvK: 57429685 │Tel.: 06-28250800