Volwassenen coaching

Hoe gaat het met je?

In onze samenleving staan we voortdurend onder invloed van een grote hoeveelheid indrukken en impulsen. En raken daar zelfs aan gewend. Maar in de (nasleep van) de Corona pandemie, de oorlog in Europa en velerlei crises, staat het leven helemaal op de kop. Ons biologische systeem moet daar heel hard voor werken. Het verkeert bijna permanent in een staat van crisis, verdediging en stress, wat onherroepelijk leidt tot fysieke en emotionele spanning en een onvermogen om een vervullend leven te leiden.

Gevoel van vrijheid en blijheid

In combinatie met de zorg voor kinderen en een veeleisende baan lijkt er nooit rust te zijn, nooit tijd om te doen wat je eigenlijk had gewild in je leven. We raken steeds voller met onderbewuste emotionele blokkades, onverwerkte emoties en beperkende overtuigingen die ons beheersen. De weerslag zien we in onze relaties, ons gevoel van eigenwaarde en de mate waarin we nog een gevoel van vrijheid en blijheid kunnen ervaren. Al onze prestaties op elk terrein van ons leven worden hierdoor teruggehouden.

Potentieel

Er ligt een enorm potentieel van voldoening, gezondheid en geluk in het kunnen omkeren van die situatie. We merken dat we er maar niet in slagen om dat blijvend voor elkaar te krijgen. In een personal coachingstraject lukt dit wel.

Ik coach naast kinderen ook volwassenen. Alweer meer dan 17 jaar. Regelmatig financiert de werkgever het traject. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Blauwe Aap - Coaching & Training – Spontaan in balans! │Daam Fockemalaan 22, 3818 KG Amersfoort │ Tel. 06-28250800 │ Openingstijd: woensdag 10.00-17.30 uur │ KvK: 57429685